Thursday, July 13, 2006

Innipukinn - endnu en festival

I Island er der en tung tradition for at tage på landet den første weekend i august; drikke sig lam i landi (hjemmebrændt) og høre det værste fra den islandske musikscene - live, dér foran sig, på en scene i et krater midt i Vestmannaøernes vulkanlandskaber.

Reykjavik ligger traditionen tro tom. Men i et par år har downtownrotterne, der aldrig kunne drømme om at forlade 101-ZONEN, haft et alternativ, nemlig en 2-3 dages festival kaldet Innipúkinn. Hvad det betyder ved jeg ikke, men noget med at blive indendøre, eller indenbys - i protest.

Og der er ingen tvivl om hvad valget falder på, for tjek lige det her program: Innipúkinn

Med internationale navne som Television og 4AD’s Throwing Muses er Nasa det eneste sted at være den weekend. Andre godter er Mugison, der for tiden fører sig frem med stort band og nyt materiale. Jakobínarína er der, og Hermigervill, Eberg, Nortón og Ampop. Fra det jyske fastland kommer Jomi Massage og hendes ikke-længere-så-hedengangne Speaker Bite Me. Hurra, så tar hun Martin Ryum med, og måske han kan overtales til at gi’ en version af “Disko”. Fantastisk solo-nummer.



Mon ikke der kommer en lille-stor-større-størst feature på Diskant.dk senere…

1 Comments:

Blogger Louise said...

Kimmie - det er sandt! Kan du sende mig lidt Televison, hvis du har?...

23:31  

Post a Comment

<< Home